Samenvatting kleine lettertjes

Welkom! Wat goed dat je de documenten even goed wil doornemen. Om het voor jou wat makkelijker te maken, hebben we voor jou een samenvatting geschreven. Goed om te weten, aan deze samenvatting kunnen GEEN rechten worden ontleend en voor we ‘echte kleine lettertjes’ verwijzen wij je door naar het origineel. 

Goed om te weten 
Alle diensten en producten die wij aanbieden zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Vaak kunnen ze wel een waardevolle aanvulling zijn. We gaan ervan uit dat jij zelf heel goed kan bepalen wat wel en niet goed voor je is. 
Mensen die een psychose hebben (gehad), ernstige angst of paniekaanvallen hebben, een pacemaker hebben, trombose hebben, grote open of verse wonden hebben door bijvoorbeeld een operatie of zwanger zijn, kunnen de Soundhealing sessie (tijdelijk) niet ondergaan. Ook is het niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Dat gezegd hebbende:
Wij kijken er enorm naar uit jou hier te mogen ontvangen! 

Algemene Voorwaarden 
Deelname aan een dienst bij Yao Coaching is altijd op eigen risico.
Alle diensten en producten bij Yao Coaching hebben een inspanningsplicht en geen resultaatverplichting. Dat wil niet zeggen dat we niet ons best doen om er het mooiste resultaat voor jou uit te halen! 
Om de sessies zo relaxt mogelijk te laten verlopen, vragen wij je vooraf te betalen, zodat je hierna er geen zorgen meer om hoeft te maken. 
Wanneer je een afspraak wil annuleren, is dat mogelijk tot 48 uur voor de werkelijke afspraak. Het is dan mogelijk om te annuleren of verzetten. Wanneer het niet lukt om dat voor deze tijd te doen of je niet verschijnt op de gemaakte afspraak, zijn wij helaas genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen waarbij u geen recht heeft op restitutie of verzetten van de afspraak, ook in situaties van overmacht. 
Zowel wij als jij hebben te maken met een geheimhoudingsplicht van alle vertrouwelijke informatie. Op deze manier weten we beide dat de informatie die we aan elkaar delen, veilig is. Wanneer er sprake is van een crisis-situatie, kunnen wij deze (in overleg met jou) doorbreken. Deze mogelijkheid willen we graag behouden om jou te beschermen voor (in)direct gevaar. 

Privacy Statement 
Alle gegevens die wij van je hebben, incl. het evt. opgemaakte dossier, zijn vertrouwelijk. Ze worden gebruikt om sessies zo goed mogelijk te laten verlopen, het versturen van berichten en evt. te voldoen aan wettelijke verplichtingen indien nodig. 

Klachtenregeling 
Feedback ontvangen is onwijs belangrijk, laat ons vooral weten als je tegen zaken aanloopt. Dan kijken we samen naar een oplossing. Mocht je alsnog een klacht willen indienen dan is de procedure onder de klachtenregeling beschreven. Hopelijk komt het niet zo ver en ga je een mooie innerlijke reis tegemoet! 

Precies weten wat er staat? Lees hier de originele versie van her Privacy StatementAlgemene Voorwaarden en klachtenregeling.