Adoptie

Adoptie Nazorg – Speciaal voor jou!

Welkom! Wat goed dat je hier bent!

Welkom bij Adoptie Nazorg – de plek waar begrip, erkenning en heling samenkomen voor volwassen geadopteerden zoals jij. We begrijpen dat jouw reis uniek is en dat bepaalde uitdagingen als geadopteerde diepgaand kunnen zijn. Daarom willen we je graag ons gratis Tiny e-boek aanbieden, speciaal ontworpen om jou te ondersteunen. Dit boek is een voorproefje van ons volledige boek Adoptie Nazorg – Als geadopteerde omgaan met adoptie problematiek.

Wat Kun je Verwachten in ons e-boek?

In dit e-boek, gericht op geadopteerden zoals jij, richten we ons op enkele van de meest voorkomende vraagstukken waarmee je kunt worstelen naarmate je ouder wordt. We bieden inzichten en hulpmiddelen om te navigeren door vragen als:

  • Het Vinden van Je Identiteit: Ontdek wie je werkelijk bent, los van je adoptie achtergrond.
  • Echte Relaties Aangaan: Leer hoe je diepgaande en authentieke relaties kunt vormen.
  • Omgaan met Innerlijke Onrust: Begrijp hoe je innerlijke onrust kunt transformeren tot innerlijke vrede.
  • Emoties Begrijpen en Beheersen: Ontdek de rol van emoties in je leven en leer hoe je ermee kunt omgaan.
  • Leven vanuit Liefde, Niet Angst: Leer hoe je een leven kunt creëren dat gedreven wordt door liefde in plaats van angst.

Dit e-boek is jouw persoonlijke gids in de vorm van een online traject naar erkenning, herkenning en het herstellen van de energiestroom in jouw leven. Het draait om balans, en vooral jouw persoonlijke balans. Dit e-boek biedt diepgaande vragen en inzichten, zodat je kunt ontdekken wat voor jou van toepassing is en jouw eigen weg kunt vinden.

Alles wat je aandacht geeft, gaat groeien

Alles wat je aandacht geeft, gaat groeien. Hier in dit e-boek kun je je eigen veilige ruimte creëren en met moed aan je eigen proces werken of verdieping vinden. Wij begrijpen dat elke geadopteerde anders is, maar we delen een gemeenschappelijke ervaring van afwijzing en scheiding. We hebben allemaal stressverbindingen in onze hersenen als gevolg van deze gebeurtenissen. Dit kan leiden tot het dragen van een ‘masker’ en het vermijden van echte verbindingen.

Met dit e-boek kun je inzicht krijgen, het ‘masker’ afzetten en het mooie mens dat je bent laten zien. Het is een bevrijdende stap die je energie zal geven om je ware passies na te jagen.

Best of both worlds, like we are! 


Het verleden achter je laten, vergt veel moed en innerlijke kracht. Om vervolgens door te gaan en het leven te creëeren wat je verdient. 

Het E-Boek

✅ Diepgaand Onderzoek: Ontdek wat wetenschappelijk bewezen adoptie-gerelateerde thema’s betekenen voor jouw leven. Onze e-books bieden inzichten en kennis die je nergens anders vindt.

✅ Stap-voor-Stap Controle: Leer hoe je stap voor stap controle kunt krijgen over je emoties, relaties en identiteit. Onze e-books bevatten praktische tips en begeleiding om je te helpen groeien.

✅ Thuis Komen Bij Jezelf: Stap in een warm bad van begrip en zelfacceptatie. Onze boeken zijn jouw gids op de reis naar zelfontdekking en innerlijke vrede.

✅ Bonus E-boek: Als extraatje ontvang je het introductie e-book en ‘Geadopteerd, wat betekent het voor jou’ als e-boek in je mailbox!

✅ Toegankelijk voor Meerdere Apparaten: Alle boeken worden geleverd in PDF-formaat, zodat je ze kunt lezen op verschillende soorten apparaten, waar en wanneer je maar wilt.


De eerste stap NU zetten?

Klaar voor de eerste stap naar zelfontdekking en heling? Voor je het boek koopt, een klein cadeautje!

Pak je cadeautje nu en laat ons je begeleiden op je reis!