Ontspanningsmassage met klankschalen

Geef jezelf de rust die je verdient!

Laat stress, onrust en spanning los.

Een klankschaal massage is een vorm van Soundhealing. Bij Soundhealing worden klanken en trillingen gebruikt om iemand in balans te brengen. In dit geval worden deze klanken en trillingen gecreëerd door klankschalen (en evt. ook stemvorken en andere instrumenten) en zijn tot diep in het lijf te voelen.

Deze vorm van massage is voor iedereen die open staat voor spiritualiteit en de eerste stapjes in de persoonlijke ontwikkeling al heeft gezet.


Laat je gedachten meevoeren door de authentieke klanken van de schalen


Een klankschaalmassage is niet zomaar een massage. Een goede klankschaal is hand geklopt en gestemd waardoor zowel de boven als ondertonen gelijktijdig in harmonie blijven doorklinken. Deze tonen zijn niet willekeurig, iedere toon heeft een bepaalde werking op het lichaam. Wanneer deze niet goed op elkaar zijn afgestemd, kan het zorgen voor een disbalans, in plaats van een balans.  Het gaat ook bij de schalen dus om de balans. Echter is het niet zo dat elke schaal dan hetzelfde is. Omdat ze met de hand zijn gemaakt, heeft elke schaal een eigen karakter, toonzetting en klankkleur


Bekijk hieronder de podcast: hoe werkt het, de voordelen en hoe ziet een sessie eruit?
Wat zijn de voordelen? 

Het ondergaan van een klankschaal massage heeft vele voordelen en werkt op verschillende gebieden. Wat je precies gaat ervaren is uniek, zoals jij ook uniek bent. Het doel van de massage is om jou weer meer in balans te brengen en meer harmonie tussen lichaam en geest te creëren op een zachte en liefdevolle manier. 

  • Ontspannen gevoel
  • Rustgevend voor hoofd en hart
  • Meer balans en harmonie
  • Verbeterde doorbloeding en afvoer van afvalstoffen
  • Verbeterde nachtrust
  • Meer focus
  • Rustigere ademhaling
  • Meer energie, levenslust en veerkracht
  • Meer concentratie
  • Beter los kunnen laten van spanning of blokkades

Doordat er meer balans en harmonie is, kun je stress en onrust makkelijker los gaan laten, meer in contact komen met je intuïtieve kracht en gevoelens, meer energie overhouden voor de dingen die je graag wil doen en het stimuleert tevens ook jouw zelfhelende vermogen. Sommige effecten worden pas merkbaar na meerdere sessies. Ook kan het een goede ondersteuning zijn bij andere behandelingen.

Het is een hele zachte, fijne en krachtige manier om meer in balans te komen. Deze massage is geschikt voor iedereen die op zoek is naar diepe ontspanning en nieuwe energie.

Voor wie is een klankschaal massage? 

Deze methode is uitermate geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten, gevoelig zijn voor de mening van anderen, meer op zichzelf willen kunnen vertrouwen en stress willen loslaten. 


Beleef dit heerlijke momentje voor jezelf


Hoe ziet een behandeling eruit?

Tijdens deze bijzondere ervaring wordt hoofdzakelijk gewerkt met klankschalen, stemvorken en een zacht en comfortabel massagebed voor optimale zachtheid en comfort.

Hoe de behandeling eruit ziet is afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Een klankschaal massage bestaat uit vijf onderdelen, na een kort intakegesprek wordt een ontspanningsmassage gegeven die is afgestemd op jou. Tijdens de massage kan jij je kleding gewoon aanhouden. Er wordt gestart met het afvoeren van de spanning, dan wordt in gegaan op de diepere ontspanning of je hulpvraag en uiteindelijk komen we langzaam weer terug vanuit de diepe ontspanning naar een positieve liefdevolle en warme onspanning. Na de massage zelf is er de mogelijkheid om even rustig bij te komen en indien nodig nog wat na te praten. Tijdens de massage komen er vele afvalstoffen vrij, door veel water naderhand te drinken kunnen deze worden afgevoerd.

Meer weten over onze beschikbaarheid? Stuur een appje naar +31627243745

Bekijk onze tarieven HIER.


Een bijzondere ervaring cadeau, aan jezelf of een ander