Over Yao Coaching

Wetenschap en Spiritualiteit – Een Gebundelde Kracht
Veilig – Vertrouwd – Krachtig

Meer balans tussen hoofd en hart

Ervaar de geborgenheid en helende krachten van de natuur op een nieuwe manier!


Over founder Yaomi

In 2020 is Yao Coaching opgericht door founder Yaomi. Ze vormt een unieke brug tussen het analytisch denkvermogen en het voelen. Met haar achtergrond binnen de diergeneeskunde en de biomedische wetenschappen is ze zich gaan verdiepen in de psychologie, natuurgeneeskunde, holisme en de kracht van Soundhealing in de vorm van o.a. klankschaal therapie. De combinatie van kennis, ervaring en enorme passie heeft ervoor gezorgd dat ze anderen kan ondersteunen in de persoonlijke zoektocht, mensen kan ondersteunen om weer in verbinding te komen met zichzelf en weer ruimte kan bieden voor innerlijke rust.

Jij mag gehoord en gezien worden zoals je bent!

Mijn kracht? Zonder te oordelen en zonder in labels te denken. Het gaat om het om de unieke individuele expressie van een deels nog onbegrepen specifieke gevoeligheid.

In mijn leven:

✅ Heb ik een weg gevonden in mijn adoptie trauma.

✅ Heb ik een weg gevonden in leven met HSP.

✅ Heb ik een weg gevonden in het leven in de drukke maatschappij.

✅ Heb ik een weg gevonden in het omgaan met anders zijn.

✅ Heb ik een weg gevonden in het omgaan met de meningen van anderen (en mezelf).

✅ Ben ik founder van Het Element Principe die jij kan gebruiken voor persoonlijke groei in elke fase waarin zowel de wetenschap als spiritualiteit is meegenomen.

De uitdaging

Onze missie is een warme, fijne en veilige plek voor jou zijn om je verhaal te kunnen doen en tools aan te reiken om te kunnen groeien vanuit deze veilige basis.

Hoe mooi is het om van overleven naar leven te gaan. Met een warm en open hart in het moment te kunnen zijn in je innerlijke rust. Ons doel is jouw je innerlijke wijsheid aan te laten spreken waardoor de energie weer gaat stromen. Alles om ons heen bestaat uit energie. Er is vaak veel meer dan de meeste mensen bewust van zijn of bij kunnen. Met deze energie kun je krachtige nieuwe keuzes gaan maken om de koers aan te nemen waar jouw geluk zit. 

Meer balans tussen hoofd en hart door de wijsheid van het onbewuste aan te spreken op een krachtige, liefdevolle en veilige manier.

Hoe meer mensen streven naar balans, hoe fijner voor de omgeving en hoe makkelijker voor anderen om ook te groeien.


Inspiratiebronnen van het Element Principe:

De psychologie

De wetenschap achter de mens

Concrete antwoorden

De natuur

De natuurgeneeskunde

De wijsheid van (onze huis)dieren

Soundhealing

De helende kracht van trilling

Meer balans en harmonie


Meer natuur voor een gezondere toekomst!

Geluk wordt nog mooier wanneer je het deelt. Naast de ‘duurzaamheid in de mens’ vinden wij ook een duurzame natuur heel erg belangrijk. We leren enorm veel van de natuur, dus voor ons voelt het als een plicht om ook wat terug te doen. Daarom zetten wij ons in voor meer natuur in Nederland.

Hoe bijzonder is het als jij met jou persoonlijke groei kan bijdragen aan de groei van de natuur. Een boom die net als jij vanuit zijn wortels kan groeien waardoor er ooit de vruchten van geplukt kunnen worden. Een deel van alle opbrengsten gaan naar de realisatie van de aankoop van nog meer potentiële stukjes bos en aanplanting van meer natuur. Meer groen in Nederland en een fijne plek om te zijn, hoe mooi is dat!


Verandering begint bij jezelf en de wereld om je heen zal veranderen

Founder Yao Coaching, Yaomi

Wat zeggen anderen:

Over de klankschalen: Intens – Ik kom dichter bij mijn gevoel – Ik voelde mijn lijf tot rust komen

Over Yaomi: Oprecht – Liefdevol – Betrokken – Zacht – Empathisch

De voordelen:

  • Persoonlijk contact
  • Onafhankelijk
  • Flexibel
  • Eerlijke prijs
  • Transparant
  • Deel van de opbrengsten gaat naar de natuur in Nederland

Jij hoeft helemaal niets, de keuze is aan jou!

Laat duidelijk zijn dat we jou niet willen overtuigen om iets te doen wat je niet wil of waar je nog niet aan toe bent. Als je het niet nodig hebt, heb je het niet nodig! Als het niet bij je past, past het niet bij je! Als je er nog niet aan toe bent, ben je er nog niet aan toe! Als jij het niet wil (via deze weg), wil jij het niet (via deze weg)! Onze missie is alleen meer balans tussen hoofd en hart brengen!

Wij geloven dat het niet nodig is om jou over te halen dat je wat nodig hebt. Jij weet heel goed wat je nodig hebt! Wat wij willen doen is jou laten zien waar we voor staan en wat we te bieden hebben, zodat jij de juiste keuze voor jezelf kan maken

Meer weten over wat CHAKRA’S zijn, hun IMPACT, het herkennen van disbalans en het vinden van balans? Bekijk deze video om dit voor jezelf uit te zoeken!