Over Yaomi

Wetenschap en Spiritualiteit – Een Gebundelde Kracht
Veilig – Vertrouwd – Krachtig

Meer balans tussen hoofd en hart

Ervaar de geborgenheid en helende krachten van de natuur op een nieuwe manier!


❣️ Over founder Yaomi

In 2020 is Yao Coaching opgericht door pionier en onderzoeker Yaomi. Haar nieuwsgierigheid naar de natuur, spiritualiteit, de wetenschap en muziek zijn de basis voor wat ze doet. Ze is enorm leergierig en geniet van het observeren en opladen in de natuur, de energie in zichzelf laten stromen, nieuwe dingen ontdekken en de muziek niet alleen te horen, maar ook te voelen.

Ze heeft vele verschillende dingen gedaan en geleerd. Zo heeft ze o.a. de opleiding paraveterinair en biologie en medisch laboratoriumonderzoek afgerond. Dit was een mooi pad, maar ze merkte dat dit niet het enige pad was die bij haar paste. Om deze reden is ze op soloreis gegaan naar Thailand waar ze haar eigen retraite heeft gehouden en buiten de gebaande paden is gegaan. Ook is ze regelmatig gaan wildkamperen om dichterbij de natuur te komen. Ze neemt ook geregeld haar konijn Pip mee op pad om te overnachten in het bos of een wandeling te maken. Vanuit deze ervaringen en nieuwe opleidingen heeft ze haar passies voor wetenschappelijk onderzoek, muziek en spiritualiteit vorm gegeven op een manier die bij haar past.

Ze weet hoe de mooie kanten van het leven eruit zien, maar weet ook hoe hoe donker het soms kan zijn.

Ze weet hoe spannend groeien kan zijn. Daarom vind ze het belangrijk om de juiste omstandigheden te creëren zodat iedereen op een veilige plek terecht komt. Het is heel erg belangrijk om je veilig te voelen om tot rust te komen of met jezelf aan de slag te gaan.

Iedereen mag gehoord en gezien worden zoals die persoon is!

Haar kracht? Zonder te oordelen en zonder in labels te denken. Het gaat om het om de unieke individuele expressie van een deels nog onbegrepen specifieke gevoeligheid.

✅ Ze is founder van Het Element Principe welke jij kan gebruiken voor persoonlijke groei in elke fase waarin zowel de wetenschap als spiritualiteit is meegenomen.

✅ Een idee krijgen van hoe Yaomi de schoonheid van de wereld ziet? Bekijk de foto’s op deze website eens goed! Deze heeft ze vrijwel allemaal zelf gemaakt!

Meer weten over Yaomi? Lees haar verhalen hier!

🌳Voor een betere en gezondere toekomst!

Onze missie is een warme, fijne en veilige plek voor jou te zijn om tot rust te komen in je persoonlijk zoektocht en je zelf genezende vermogen te stimuleren en ondersteunen. De oplossing ligt niet alleen in de wetenschap, maar net zo min alleen om spiritualiteit. Juist in ons welzijn is een goede balans tussen deze twee van essentieel belang.

Geluk wordt nog mooier wanneer je het deelt. Door in jezelf te investeren met een boek of een ontspannende klankschaalmassage, gebeurt er meer. Het is een investering voor een betere toekomst voor jezelf, je omgeving en onze natuur.

Wij zetten ons in voor een rijke biodiversiteit. Een groot deel van onze opbrengsten gaat naar de realisatie van aankoop van meer potentiële stukjes bos en aanplanting van meer natuur. Meer groen in Nederland en een fijne plek om te zijn, daar plukt iedereen de vruchten van!

Wil jij groen en biodiversiteit steunen in Nederland?


De uitdaging

Onze interesse in jou, geeft jou de ruimte om te ontdekken, ontspannen en ontwikkelen. Hoe mooi is het om van overleven naar leven te gaan. Met een warm en open hart in het moment te kunnen zijn in je innerlijke rust. Ons doel is jouw je innerlijke wijsheid aan te laten spreken waardoor de energie weer kan gaan stromen.

Meer balans tussen hoofd en hart door de wijsheid van het onbewuste aan te spreken op een krachtige, liefdevolle en veilige manier.

Afstand nemen, herkennen, erkennen, reflecteren, voelen, verbinden en vertrouwen op jezelf en het leven, staan hierin centraal.

Hoe fijn is het om deze reis aan te gaan op een plek waar je ongestoord mag zijn, waar je in de rust, ruimte vindt om nieuwe dingen te ontdekken en waarin je jezelf weer verbind met de natuur en waarin wetenschap en spiritualiteit samen mogen gaan.

Wat zou het jou opleveren als je geen problemen meer hebt? 


Verandering begint bij jezelf en de wereld om je heen zal veranderen

Founder Yao Coaching, Yaomi

Wat zeggen anderen:

In principe maakt het niet uit, het gaat immers om jou. Om wel een beeld te geven over wat je kan verwachten, hier een hele kleine impressie.

Over de massages: Intens – Ik kom dichter bij mijn gevoel – Ik voelde mijn lijf tot rust komen

Over de boeken: Prachtig – To the point – Met compassie geschreven – Interactief – Ik mis eigenlijk niets – Zoveel raakvlakken

Over Yaomi: Oprecht – Liefdevol – Betrokken – Zacht – Empathisch

De voordelen:

  • 👌Eerlijkheid & transparant; door onafhankelijk te blijven en dus niet betrokken zijn bij anderen belangen van bijv. investeerders, bedrijven met andere intenties, etc.
  • 👌Duurzaamheid; doordat een groot deel van de opbrengsten te investeren in meer natuur. 
  • 👌Simpel; onze taak is om het simpel te houden voor jou. Eenvoudig, maar met de gemakken van het hedendaagse leven en de nieuwe ontwikkelingen die gaande zijn binnen het vakgebied te blijven verkennen.
  • 👌Veiligheid; Wij zijn er niet om te oordelen of om direct een oplossing aan te dragen. Wij zijn er om naar je te luisteren, jou tot bloei te laten komen, jou in je waarde te laten en vanuit onze expertise jou te laten ontdekken wat jij wil of nodig hebt.

Jij hoeft helemaal niets, de keuze is aan jou!

Jij weet heel goed wat je nodig hebt!


Meer sfeerbeelden?

Bekijk de video