Over Yaomi

Wetenschap en Spiritualiteit – Een Gebundelde Kracht
Veilig – Vertrouwd – Krachtig

Meer balans tussen hoofd en hart

Ervaar de helende kracht van de natuur op een diepgaande manier. Wij bieden een veilige en vertrouwde omgeving waar je kunt werken aan het herstellen van de balans tussen hoofd en hart.


❣️ Over founder Yaomi: Een Passie voor Balans en Groei

Yaomi is een toegewijde professional die een unieke methode heeft ontwikkelt om je eigen balans te vinden. Haar ervaring heeft ze o.a. opgedaan bij een groot internationaal bedrijf waar ze advies geeft bij het opzetten van strategische trainingsprogramma’s, samenwerkingen met andere therapeuten en haar eigen klankreizen. Ook heeft ze ontelbaar veel boeken, trainingen, programma’s, losse cursussen (M.Sc.) en opleidingen (BSc) gevolgd.

Yaomi heeft een diepgewortelde passie voor het creëren van een ondersteunende omgeving waarin groei en potentieel tot hun recht komen. Ze begrijpt dat ware groei gedijt in een veilige en ondersteunende ruimte. Door deze veiligheid te bieden, nodigt Yaomi graag mensen uit om weer in contact te komen met zichzelf.

Iedereen mag gehoord en gezien worden zoals die persoon is!

‼️Onze Missie: Wetenschap, Spiritualiteit en Natuur Samenbrengen

Yaomi gelooft in de kracht van het samenbrengen van wetenschap, spiritualiteit en natuur in een toegankelijke en veilige setting. We richten ons specifiek op introverte, hooggevoelige en leergierige mensen. We begrijpen de behoeften van deze doelgroep en streven ernaar om hen een omgeving te bieden waarin ze zich begrepen en ondersteund voelen.

Daarnaast is Yaomi gepassioneerd over het delen van geluk en het creëren van een positieve impact op de wereld. Een aanzienlijk deel van onze opbrengsten wordt geïnvesteerd in het verwerven van stukken natuur en het aanplanten van meer groen in Nederland. Hierdoor dragen we bij aan een gezondere toekomst voor ons allemaal.

Verlang jij naar meer balans?

Wil je een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen?


Hoe wij bijdragen aan onze missie? 

Met onze boeken die samen willen werken met jou: 

✅ Handige tools vanuit wetenschap, spiritualiteit en natuur om balans te vinden.

✅ Verdiepende vragen om het vinden van je eigen weg positief te stimuleren.

✅ Makkelijke en overzichtelijke samenvattingen om overzicht te creëeren. 

Ontdekken, ontspannen & ontwikkelen

Met onze klankschaal massages

✅ Ruimte creëren voor diepe ontspanning.

✅ Stimuleren van het zelfhelende vermogen.

✅ Jou ondersteunen om energie te laten stromen en los te laten wat je niet meer dient.

Wat levert het jou op als je in balans bent?


Waar ik niet goed in ben? Over koetjes en kalfjes praten & sporten

Founder Het Element Principe, Yaomi

Wat zeggen anderen:

In principe maakt het niet uit wat anderen zeggen, het gaat immers om jou. Om wel een beeld te geven over wat je kan verwachten, hier een hele kleine impressie.

Over de klankschalen: Intens – Ik kom dichter bij mijn gevoel – Ik voelde mijn lijf tot rust komen – Het was echt heel fijn – Ik heb onwijs goed geslapen vannacht

Over de boeken: Prachtig – To the point – Met compassie geschreven – Interactief – Ik mis eigenlijk niets – Zoveel raakvlakken

Over Yaomi: Oprecht – Liefdevol – Betrokken – Zacht – Empathisch

De voordelen:

  • Eerlijkheid & transparant; Yao Coaching is financieel onafhankelijk en staat daarom los van andere belangen, naast het belang jou zo goed mogelijk te ondersteunen in het vinden van je eigen balans.
  • Duurzaamheid; Yao Coaching staat voor een duurzame investering in jou en onze natuur.
  • Simpel; Yao Coaching wil het anders doen. In plaats van een duur traject met niet zoveel echt goede info, een betaalbaar online traject (elke maand 1 module van een e-boek) boordevol tools en slimme vragen waarmee je echt impact kan maken.

Jij hoeft helemaal niets, de keuze is aan jou!

Jij weet heel goed wat je nodig hebt!


Meer sfeerbeelden?

Bekijk de video