Contact & Locatie

Gun het jezelf dan om terug te gaan naar jezelf en je innerlijke kracht te laten stralen. Laat je niet uit het veld slaan. Jij kan dit!


Heb je een vraag? Stuur me een berichtje of vul onderstaand contactformulier in:

+31 6 27 24 37 45


Contactformulier:

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij ons en worden NIET verkocht aan derden zoals je kunt lezen in ons privacy statement.

  Als coach weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen. Ik ben regelmatig in de natuur te vinden, dus zal niet altijd direct in staat zijn om te reageren op de mail. Echter zal ik uiteraard zo spoedig mogelijk reageren. 


  Locatie

  Bij Yaomi (bezoekadres is Tilburgseweg 123-01 Goirle)

  Wanneer je bij ons een massage komt doen, verwelkomen we je in haar huis. Ze zal zorgen voor een fijne, rustgevende, helende en huiselijke sfeer. Zo maakt ze o.a. gebruik van zoutlampen (lucht zuiverend, gaat straling tegen en ondersteund de positieve effecten van de klankschalen) en essentiële oliën (positieve invloed op je gemoedstoestand). Na afloop is er de ruimte om bij te komen, onder het genot van een heerlijk kruidenthee

  Online

  Coach gesprekken zijn ook mogelijk om online te houden via telefonisch contact of in overleg via andere online kanalen.

  In de natuur of aan huis?

  Soms is het fijn om in de natuur te zijn, zou je hier graag je klankschaalmassage willen ontvangen dan overleggen we een geschikte plek waar het niet te druk is. (Dit is uiteraard alleen mogelijk wanneer het droog is en warm genoeg is. Indien blijkt dat het weer niet geschikt is zal minimaal 24 uur van te voren worden besproken of de afspraak aan huis of bij Yaomi plaats zal vinden.)

  Ook kan het prettig zijn als massages aan huis worden gegeven. Zo hoef je na de sessie niet meer het huis uit en kun je lekker in bed of op de bank nog even ‘zijn’. Je hoeft niets meer en mag de ruimte nemen voor jezelf om te genieten van de balans en harmonie. 

  Lijkt dit je wel wat? Vul bovenstaand contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden!


  Privacy Statement en Algemene Voorwaarden