Contact & Locatie

Heb je een vraag?

of vul het contactformulier in onderaan deze pagina.

In dit vak weten we als geen ander hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen. We zijn regelmatig in de natuur te vinden, dus zijn niet altijd direct in staat te reageren op je berichtje. Uiteraard doen wij ons best je zo goed en snel mogelijk terug te berichten!


Gun het jezelf dan om terug te gaan naar jezelf en je innerlijke kracht te laten stralen. Laat je niet uit het veld slaan. Jij kan dit!

Locatie

Indoor Retraite

Wanneer je bij ons een indoor retraite komt doen, verwelkomen we je in Dongen. Dit mooie dorp ligt tussen Tilburg en Breda in. We zorgen voor een fijne, rustgevende, helende, knusse en huiselijke sfeer. Zo maken we o.a. gebruik van zoutlampen (lucht zuiverend, gaat straling tegen en ondersteund de positieve effecten van de klankschalen), essentiële oliën (positieve invloed op je gemoedstoestand) en warme kleuren.

LET OP: Onze locatie is niet rolstoelvriendelijk en je zult zelf de mogelijkheid moeten bezitten om zelfstandig een trap op te lopen. Mocht je toch graag willen komen, neem dan contact met ons op, uiteraard willen we graag andere mogelijkheden samen met jou bekijken!

Outdoor Retraite

Diverse locaties in het zuiden van Nederland (Zeeland, Noord-Brabant & ons eigen bos in de buurt van Weert). Andere locatie in gedachte? Bericht ons voor onze mogelijkheden!


    Hou mij op de hoogte van aanbiedingen en nieuws binnen Yao Coaching:

    Je gegevens zijn uiteraard veilig bij ons en worden NIET verkocht aan derden zoals je kunt lezen in ons privacy statement.

    Privacy Statement en Algemene Voorwaarden