Contact & Locatie

Heb je een vraag?

of vul het contactformulier in onderaan deze pagina.


Gun het jezelf dan om terug te gaan naar jezelf en je innerlijke kracht te laten stralen. Laat je niet uit het veld slaan. Jij kan dit!

Locatie

Indoor Retraite

Wanneer je bij ons een indoor retraite komt doen, verwelkomen we je in Dongen. Dit mooie dorp ligt tussen Tilburg en Breda in. We zorgen voor een fijne, rustgevende, helende, knusse en huiselijke sfeer. Zo maken we o.a. gebruik van zoutlampen (lucht zuiverend, gaat straling tegen en ondersteund de positieve effecten van de klankschalen), essentiële oliën (positieve invloed op je gemoedstoestand) en warme kleuren.

LET OP: Onze locatie is niet rolstoelvriendelijk en je zult zelf de mogelijkheid moeten bezitten om zelfstandig een trap op te lopen. Mocht je toch graag willen komen, neem dan contact met ons op, uiteraard willen we graag andere mogelijkheden samen met jou bekijken!

Outdoor Retraite

Diverse locaties in het zuiden van Nederland (Zeeland, Noord-Brabant & ons eigen bos in de buurt van Weert). Andere locatie in gedachte? Bericht ons voor onze mogelijkheden!


In dit vak begrijpen we als geen ander hoe cruciaal het is om tijd voor jezelf te nemen. Wij geloven in de helende kracht van de natuur en koesteren de momenten waarin we ons in haar schoonheid kunnen onderdompelen. Daarom zijn we vaak buiten, omringd door de rust en sereniteit van de natuur.

Deze verbinding met de natuur is een essentieel onderdeel van wie we zijn en wat we doen. Het stelt ons in staat om te herladen, inspiratie op te doen en in harmonie te blijven met onszelf. Het betekent echter ook dat we niet altijd direct beschikbaar zijn om te reageren op je berichtjes.

Wees gerust dat we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk op je bericht te reageren. Je bent belangrijk voor ons, en we willen ervoor zorgen dat je de aandacht en zorg krijgt die je verdient. Dus, terwijl we genieten van de natuur om ons heen, kijken we er ook naar uit om je te ondersteunen op je reis naar welzijn en balans.

Dank je wel voor je begrip, en we kijken uit naar het delen van onze liefde voor rust en natuur met jou!

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij ons en worden NIET verkocht aan derden zoals je kunt lezen in ons privacy statement.

Privacy Statement en Algemene Voorwaarden