Inspiratie

Neem een kijkje in de mooie dingen die de wetenschap, de natuur en spiritualiteit jou zou kunnen bieden!

Geluk is het mooist wanneer je het deelt!

Balans tussen hoofd en hart

Zit jij er helemaal in en ben jij klaar om al wat kennis op te doen? Wij staan voor openheid en transparantie, daarom willen we jou deze mooie dingen ook niet onthouden.

Wordt jij helemaal blij van dit tipje van de sluier? Dan zou een retraite zomaar eens iets voor jou kunnen zijn!

p.s. delen is lief 🙏


Meer weten over wat CHAKRA’S zijn, hun IMPACT, het herkennen van disbalans en het vinden van balans? Bekijk deze video om dit voor jezelf uit te zoeken!

De wetenschap en spiritualiteit combineren? Download hier ons wetenschappelijke review over Soundhealing.

Ben jij ook iemand die wel nieuwsgierig is naar nieuwe dingen, maar ook wel wil begrijpen WAAROM? Voor ons is dat precies hetzelfde! Daarom hebben we een review wetenschappelijk artikel geschreven waarin we verschillende (non-) klinische studies rondom Soundhealing en klankschaal massages nader hebben bestudeerd.

Het doel van deze review was om te achterhalen wat de effecten zijn op de menselijke gezondheid van Soundhealing. Er zijn verschillende (non) klinische studies uitgevoerd en deze laten verschillende verbeteringen zien op zowel mentaal (emotioneel en psychisch) als fysiek vlak. Hierdoor zou Soundhealing een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de reguliere geneeskunde. Zo kan het gebruikt worden ter preventie en als complementaire behandeling. Hoe de werking exact op moleculair niveau is, kan nog veel verder worden uitgediept in wetenschappelijke onderzoeken.

Lees hier het Engelstalig artikel dat wij hebben geschreven.


Geïnteresseerd?

🙏