Inspiratie

Neem een kijkje in de mooie dingen die de wetenschap, de natuur en spiritualiteit jou zou kunnen bieden!

Geluk is het mooist wanneer je het deelt!

Balans tussen hoofd en hart

Zit jij er helemaal in en ben jij klaar om al wat kennis op te doen? Wij staan voor openheid en transparantie, daarom willen we jou deze mooie dingen ook niet onthouden.

Wordt jij helemaal blij van dit tipje van de sluier? Dan zou een retraite zomaar eens iets voor jou kunnen zijn!

p.s. delen is lief 🙏


Meer weten over wat CHAKRA’S zijn, hun IMPACT, het herkennen van disbalans en het vinden van balans? Bekijk deze video om dit voor jezelf uit te zoeken!

Ontdek de Samensmelting van Wetenschap en Spiritualiteit – Download Ons Wetenschappelijk Review over Soundhealing

Ben jij iemand die altijd nieuwsgierig is naar nieuwe ervaringen, maar ook de diepere betekenis erachter wil begrijpen? Dan delen we dezelfde passie! Daarom hebben we een wetenschappelijk review geschreven over Soundhealing, waarin we diverse (non-)klinische studies over Soundhealing en klankschaalmassages grondig hebben onderzocht.

Het doel van deze review was om te begrijpen wat de effecten zijn van Soundhealing op de menselijke gezondheid. Uit verschillende (non-)klinische studies blijkt dat Soundhealing aanzienlijke verbeteringen kan bieden, zowel op mentaal (emotioneel en psychisch) als fysiek vlak. Dit suggereert dat Soundhealing een waardevolle aanvulling kan zijn op de reguliere geneeskunde, zowel voor preventieve doeleinden als complementaire behandelingen. Hoewel de resultaten veelbelovend zijn, biedt het artikel ook inzicht in de mogelijkheid van verdere diepgaande wetenschappelijke studies om de exacte moleculaire werking te begrijpen.

Wil je meer weten? Lees ons Engelstalige artikel voor een dieper inzicht in de fascinerende wereld van Soundhealing.


Geïnteresseerd?

🙏