Het Element Principe

Sparren in het bos

Ben één van de eersten en bestel deze nu nog met de tijdelijke actie!!!

Start hier je avontuur🌈

Ontdek waarom patronen van stress, onrust en spanning ontstaan en hoe je deze van binnen uit los kan laten en hoe je hier positieve invloed op kan uitoefenen.

Het Element Principe is speciaal ontwikkeld voor iedereen die de moed heeft om de verantwoordelijkheid te nemen, maar niet goed weet hoe en dit simpelweg een beetje spannend vind.

In dit e-boek vind je:


🎁 16 interessante modules

🎁 40+ handige tools

🎁 400+ verdiepende vragen

Het is geen Quick Fix en alleen wanneer jij echt je eigen pad wilt gaan bewandelen en de moed hebt om echt eerlijk te zijn naar jezelf!


In dit e-boek komen vele thema’s aan bod. Daarnaast is het niet alleen een informatief e-boek, maar ook een werkboek. Daarom is het ook een fijn naslagwerk voor de momenten wanneer je het nodig hebt.

Wat ons heel erg mooi lijkt, is om niet alleen bij te dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook aan ontwikkeling van de natuur in Nederland. Daarom vragen wij jou om een eerlijke bijdrage. Een groot deel van deze opbrengsten gaat naar de aankoop van meer natuur in Nederland, zodat ooit letterlijk de vruchten geplukt kunnen worden door jouw inzet voor persoonlijke groei

Dit e-boek is gericht op jou! Het idee is dat jij ze mee kan nemen naar een plek waar jij tot rust kan komen en waar jij de verdieping in jezelf kan zoeken. Er is ook ruimte zodat jij de vragen in dit werkboek kan beantwoorden.

πŸ“šπŸ“–πŸŒ³

Waarom dit e-boek?


Wordt een nog slimmer mens πŸ§ πŸ™

πŸ€ Samenvattingen met de best geselecteerde informatie om meer balans te creΓ«ren πŸ“ˆ 

πŸ€ Adembenemende natuurfoto’s πŸ“Έ

πŸ€ Krijg de mogelijkheid zelf nieuwe inzichten op te doen met de verdiepende vragen πŸ§­

πŸ€ Niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze natuur πŸŒ³

πŸ€ Een duidelijk handvat om tijd in jezelf te investeren πŸ”₯.


Het Element Principe bestaat uit vier verschillende elementen. Je gaat zelf aan de slag met de tools om jouw eigen β€˜handleiding’ vorm te gaan geven. Dit principe gaat uit van jouw eigen kracht. Jij bent uniek, dus de combinatie van dingen die werken voor jou zijn ook uniek.


Ontdek hier ons inkijkexemplaar


Durf jij deze reis met ons aan?

Of blijf HIER op de hoogte via onze nieuwsbrief!


Onbevooroordeeld, begripvol, respectvol en volledig toegewijd aan jou

Het boek maakte oorspronkelijk deel uit van een kostbaar coachingstraject. Het kan zijn dat er nog wat spelfouten in staan of er nog wordt gerefereerd naar het traject. Bij voorbaat excuses! Uiteraard gaat het vooral om de inhoudelijke kennis.

Deze coachingstrajecten worden niet meer aangeboden, omdat de passie voor de ontspanning in de klankschaalmassages en het bundelen van alle kennis nog groter was.