Het Element Principe

Sparren in het bos

Coming Soon! Pre Order NOW

Ontdek waarom patronen van stress, onrust en spanning ontstaan en hoe je deze van binnen uit los kan laten.

Het Element Principe is het principe waar onze klankschaalmassages op zijn gebaseerd. Deze is speciaal ontwikkeld voor iedereen die graag meer uit het leven wil halen. De pijlers van dit principe zijn:


βœ… Kennis en bewustwording 

βœ… Zingeving en meer vertrouwen op wie je bent

βœ… Intens genieten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft

Het is geen Quick Fix en alleen wanneer jij echt je eigen pad wilt gaan bewandelen en de moed hebt om echt eerlijk te zijn naar jezelf!


Alle achterliggende kennis rond dit principe is gebundeld tot een boek. In dit boek komen vele thema’s aan bod. Daarnaast is het niet alleen een informatief boek, maar ook een werkboek. Daarom is het ook een fijn naslagwerk voor de momenten wanneer je het nodig hebt.

Wat ons heel erg mooi lijkt, is om niet alleen bij te dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook aan ontwikkeling van de natuur in Nederland. Daarom vragen wij jou om een eerlijke bijdrage. Een groot deel van deze opbrengsten gaat naar de aankoop van meer natuur in Nederland, zodat ooit letterlijk de vruchten geplukt kunnen worden door jouw inzet voor persoonlijke groei

Dit boek is gericht op jou! Het idee is dat jij ze mee kan nemen naar een plek waar jij tot rust kan komen en waar jij de verdieping in jezelf kan zoeken. Er is ook ruimte zodat jij de vragen in dit werkboek kan beantwoorden.

πŸ“šπŸ“–πŸŒ³

Waarom dit boek?

πŸ€Een betere toekomst voor jou, je omgeving en onze natuur.Β 
πŸ€Geen duur traject of gratis weggever waarna je meer vragen hebt en een naar gevoel, maar een simpel boek met heel veel antwoorden.
πŸ€Het gemak van informatie, vragen en voorbeelden bij elkaar
πŸ€Een duidelijk doel om elke dag jezelf te verwennen met 10 minuten aan jezelf te besteden en erna wat leuks te gaan doen.


Het Element Principe bestaat uit vier verschillende elementen. Je gaat zelf aan de slag met de tools om jouw eigen β€˜handleiding’ vorm te gaan geven.Β Dit principe gaat uit van jouw eigen kracht. Jij bent uniek, dus de combinatie van dingen die werken voor jou zijn ook uniek.Durf jij dit avontuur met jezelf aan?

Of blijf HIER op de hoogte via onze nieuwsbrief!


Onbevooroordeeld, begripvol, respectvol en volledig toegewijd aan jou

Het boek maakte oorspronkelijk deel uit van een kostbaar coachingstraject. Het kan zijn dat er nog wat spelfouten in staan of er nog wordt gerefereerd naar het traject. Bij voorbaat excuses! Uiteraard gaat het vooral om de inhoudelijke kennis.

Deze coachingstrajecten worden niet meer aangeboden, omdat de passie voor de ontspanning in de klankschaalmassages en het bundelen van alle kennis nog groter was.