Het Element Principe

Sparren in het bos

Ben één van de eersten en bestel deze nu nog voor onze speciale prijs!!!

Start Hier je Avontuur naar Rust en Balans ?

Ontdek waarom stress, onrust en spanning zich in je leven manifesteren en leer hoe je deze van binnenuit kunt loslaten. Het Element Principe is speciaal ontwikkeld voor jou – degene die de moed heeft om verantwoordelijkheid te nemen maar misschien een beetje hulp nodig heeft om te beginnen.

Dit E-boek behandelt een breed scala aan onderwerpen en is niet alleen informatief, maar ook een werkboek. Hierdoor dient het als een waardevolle referentie voor de momenten waarop je het nodig hebt.

In dit e-boek vind je:


✅ 16 boeiende modules

✅ Meer dan 40 handige tools

✅ Meer dan 400 verdiepende vragen

Dit is geen ‘quick fix’. Het is voor degenen die bereid zijn hun eigen pad te bewandelen en eerlijk naar zichzelf durven te zijn.


Wat nog mooier is, dit boek is niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze natuur. Daar pluk zowel jij als de dieren in ons stukje bos, de vruchten van.

Dit E-boek is volledig gericht op jou. Het is ontworpen om je mee te nemen naar een plek waar je rust kunt vinden en de diepgang in jezelf kunt verkennen. Er is ruimte voor jou om de vragen in dit werkboek te beantwoorden.

Waarom dit e-boek?


Wordt een nog slimmer persoon ‼️

✅ Samenvattingen met de best geselecteerde informatie om meer balans te creëren 

✅ Adembenemende natuurfoto’s 

✅ Krijg de mogelijkheid zelf nieuwe inzichten op te doen met de verdiepende vragen 

✅ Niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze natuur 

✅ Een duidelijk handvat om tijd in jezelf te investeren 


Het Element Principe bestaat uit vier verschillende elementen. Je gaat zelf aan de slag met de tools om jouw eigen ‘handleiding‘ vorm te gaan geven. Dit principe gaat uit van jouw eigen kracht. Jij bent uniek, dus de combinatie van dingen die voor jou werken is ook uniek.


Durf jij deze reis met ons aan?

Of blijf HIER op de hoogte via onze nieuwsbrief!


In de psychologie heeft alles zijn nuances. Soms is het handig om bepaalde ‘hokjes’ te creëren om beter te begrijpen. Echter, het doel is vooral om tools te ontwikkelen die passen bij het probleem. De uitdaging en eer is aan jou om een (coping)strategie te ontwikkelen die bij jou past, zodat je beter kunt omgaan met de uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

Onbevooroordeeld, begripvol, respectvol en volledig toegewijd aan jou

Het boek maakte oorspronkelijk deel uit van een kostbaar coachingstraject. Het kan zijn dat er nog wat spelfouten in staan of er nog wordt gerefereerd naar het traject. Bij voorbaat excuses! Uiteraard gaat het vooral om de inhoudelijke kennis.

Deze coachingstrajecten worden niet meer aangeboden, omdat de passie voor de ontspanning in de klankschaalmassages en het bundelen van alle kennis nog groter was.