A call from nature

De natuur heeft je nodig!

Find your true nature!

Dat natuur helend werkt, daar zijn we het inmiddels allemaal wel over eens!

De natuur roept je! Ze heeft jou nodig, jij hebt haar nodig! Zij is er voor jou en jij bent er voor haar. Waar wij heel blij van worden is om in de natuur te ZIJN. Gewoon ZIJN en niets te doen. Een Nature Quest is een energetische natuurretraite waarbij je in stilte en verbondenheid met de natuur de reis naar binnen toe gaat maken. Het gaat dieper dan een korte meditatie of mindfulness oefening en laat jou nog diepere lagen zien. Hierdoor krijgt je innerlijke wijsheid nog meer ruimte om te spreken en je antwoorden te vinden op je levensvragen.

Wil jij weten hoe jij je eigen Nature Quest kan houden? Lees dan ons boek waarin we jouw vertellen hoe je dit aan kan pakken.

βœ‰οΈπŸ’πŸŒ±

Koop een symbolisch stukje bos

πŸ‘‰ Met iedere aankoop steun je ons in het verrijken van onze natuur en zo een veilige omgeving te creΓ«ren voor ons allemaal.

πŸ‘‰ Jij ontvangt een online certificaat met een korte persoonlijke boodschap of een eigen boodschap wanneer je deze cadeau doet.

πŸ‘‰ Wij kopen, onderhouden en beheren vol liefde en passie een paar vierkante meter stukje bos.

Over ons bos

Ons stukje bos ligt gelegen in het noorden van Limburg. Het gebied staat bekend om de beekdalen, loof- en naaldbomen, landduinen, heidegebied en bosvennen. Ook de fauna is zeer divers, denk hierbij aan bijvoorbeeld vossen, bevers en herten. Ook zijn er vele verschillende vogelsoorten te vinden. Het is dan ook een populair wandel en fietsgebied.

Ondanks dat het gebied al heel erg mooi is, kunnen de bomen in dit stukje bos nog wel wat liefde en aandacht gebruiken. Dit stukje bos is namelijk nog heel erg in ontwikkeling en is afkomstig van een voormalige monocultuur.

Door liefde en energie te delen, vormen we een wereld waarin we kunnen ZIJN.

Of bekijk hier wat de kosten zijn.