Aanbod

Wat hebben wij jou te bieden? 

Tools om meer balans te creëren tussen hoofd en hart. Hoe dat eruitziet, dat is afhankelijk van wat jij wil. Belangrijk is dat jij jezelf mag laten zien, jezelf mag laten horen, jij de dingen die je wil bespreken, bespreekbaar mag maken etc. Dit alles zonder vast te zitten aan modellen/systemen/standaarden/labeltjes. Jij mag samen met ons vanuit een veilige bubbel terug gaan, naar hetgeen waar het eigenlijk voor jou om gaat

Loop jij ook tegen het volgende aan?

Stress/innerlijke onrust:

Fysieke klachten (hoge bloeddruk, spierspanning, veel of weinig eetlust, hoofdpijn, slechter immuunsysteem, rug/ nekklachten, koude handen en voeten, slaapproblemen (juist veel of weinig slapen)), verstoorde hormoon huishouding, hoog in ademhaling

Mentale klachten (burn out, vermoeidheid, vergeetachtig, piekeren, obsessieve gedachten, depressie, angst (beren op de weg voor wat komen gaat of wat is geweest en zich kan herhalen), innerlijke onrust, jezelf beperkt voelen, concentratieproblemen, etc.), denkblokkade

Emotionele klachten (huilbuien, onverklaarbare ontevredenheid, prikkelbaar, overspoeld door emoties van boosheid/ verdriet) en/of destructief gedrag naar jezelf en/of anderen(verslavingen, automutilatie)

Gevoelens van onzekerheid, machteloosheid, frustratie.

Welke klachten herken jij? En met wat zou jij deze lijst nog kunnen aanvullen?

Weet je al wat je zoekt?

(ontspannings)-Massage
Therapie
Coaching

Ons Aanbod

T.w.v. gemiddeld 3 sessies. Hier ligt de focus op bewustwording of je ergens tegenaan loopt en of dit een probleem is. Handige praktische tools om hiermee aan de slag te gaan. Mocht je eerst willen weten of het je past, dan is er ook een gratis verkorte variant.

Gratis – Voor iedereen die geinteresseerd is in de achtergrond van soundhealing (voor professionele therapeuten of therapeuten in wording)

T.w.v. gemiddeld 5 sessies*. Een kennismaking met de psychologie voor iedereen die toch net wat meer willen weten over wat ze kunnen doen voor meer geluk.

T.w.v. gemiddeld 8 sessies*. Je hebt bepaalde klachten en je wil deze oplossen, maar je merkt enorm veel weerstand in jezelf. Deze training is voor iedereen om beter te begrijpen waar dit door komt en vanuit hier te onderzoeken of ze er klaar voor zijn. 

T.w.v. gemiddeld 12 sessies*. Je hebt bepaalde klachten en bent er klaar voor om actie te ondernemen en jou eigen weg te vinden in meer balans en harmonie.

T.w.v. gemiddeld 24 sessies*. Je loopt er tegenaan dat anderen bepaalde klachten hebben en je niet weet hoe je ze kan helpen. Jij bent er klaar voor niet alleen naar de ander te kijken, maar ook naar jezelf en actie te ondernemen in de zoektocht naar meer balans en harmonie voor jezelf en de mensen om je heen.

Privé Behandeling voor iedereen die het hoofd wat rust wil bieden om de vicieuze cirkel wil doorbreken.

Privé Behandeling voor iedereen die persoonlijk ondersteund wil worden bij specifieke vragen (evt. overlap met therapie).

Privé Behandeling voor iedereen die persoonlijk ondersteund wil worden in persoonlijke groei (evt. overlap met coaching).

* Deze pakketten zijn GEEN vervanging voor normale sessies, maar kunnen het aantal privé sessies wel verminderen waardoor het kosten besparend is.


Ga je voor coaching of therapie? Wat heb je nodig?

🍀 Geen voorkennis noodzakelijk 
🍀 Open leerhouding (nieuwsgierig zijn om te ontdekken en open staan voor het onbekende). Jij pikt dingen relatief snel op en kan deze je eigen maken waarbij je graag wil weten waarom de dingen zijn zoals ze zijn.
🍀 Innerlijke drive (je bent gedreven om dingen te gaan veranderen). Jij bent er klaar voor om dingen te gaan veranderen.
🍀 Bepaalde mate van zelfstandigheid  
Wij zijn gericht op mensen die zelfstandig kunnen functioneren in deze maatschappij.
🍀 Een beetje moed en lef  
De moed om mentaal en fysiek in beweging te komen (je vind het spannend, maar besluit dat het toch de moeite is om actie te ondernemen).
Jij bent in al goed in wie je bent, maar niet alles wat je doet is de richting die je wil gaan (of voelt dat je moet gaan). Een beetje lef om hiernaar te kijken en je verantwoordelijkheid willen leren nemen vanuit een veilige bubbel is vereist. 

Het uitgangspunt is meer balans tussen hoofd en hart vanuit veiligheid. Hierbij gaat het dus om het evenwicht tussen je analytisch denkvermogen en je gevoel. Waar we starten is aan jou. Waar loop je tegenaan (mentaal of fysiek)? Waar wil je naartoe? Wat heb je nodig? Wat houd je tegen? Etc. 


Hoe wij werken? 

Om meer balans tussen hoofd en hart te creëren, maken we gebruik van verschillende technieken binnen de wetenschap en verschillende therapievormen. 

Alles wordt omvat in het Element Principe, maar hoe dit er precies uit gaat zien, kan voor iedereen anders zijn.

Denk hierbij aan o.a.: 

 • 🌱Soundhealing om het lichaam tot rust te brengen en het zelfherstellende vermogen te ondersteunen.
 • 🌱Zout Therapie om het immuunsysteem te ondersteunen. 
 • 🌱Aroma Therapie om je algemeen welbevinden positief te beïnvloeden.
 • 🌱Kruiden voor betere balans en welbevinden.
 • 🌱Holisme waarin we niet alleen kijken naar de klacht, maar naar het hele systeem eromheen.
 • 🌱Jou onbewuste naar boven halen m.b.v. de wijsheid van de dieren.
 • 🌱Transactionele Analyse om de relatie naar jezelf te verhelderen. 
 • 🌱Roos van Leary om de relatie naar anderen te verhelderen. 
 • 🌱Kernkwaliteiten om meer inzicht te krijgen in je kracht. 
 • 🌱Basisemoties om beter te begrijpen hoe deze werken en de onderliggende behoeftes ervan. 
 • 🌱Levenslijn om meer inzicht te krijgen in wat jou heeft gemaakt tot wie je bent. 
 • 🌱Hechting stijlen om een betere verbinding te maken met jezelf en anderen. 
 • 🌱Drama en winners driehoek om gedragspatronen te herkennen. 
 • 🌱Body Stress Release om beide hersenhelften bilateraal te stimuleren om het bewustzijn te verruimen. 
 • 🌱Energetic Release Technique om blokkades op energetisch niveau op te heven en los te laten. 
 • 🌱Chakra Psychologie om meer balans in jezelf te creëren. 
 • 🌱Neurowetenschappen om meer inzicht te krijgen in hoe onze hersenen werken.

HELP! Wat zoveel opties, wat moet ik kiezen? Klik HIER!