Samen is leuker dan alleen

Zie je kansen voor een te gekke samenwerking?

Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking met andere disciplines als het gaat om het vinden van balans en welzijn. Elke discipline brengt zijn eigen unieke expertise en benadering met zich mee, waardoor individuen op diverse vlakken kunnen worden ondersteund en geïnspireerd.

Soundhealing

Dus, ben jij een gepassioneerde yogaleraar, een beoefenaar van een andere vorm van massage, of organiseer je boeiende evenementen zoals workshops, retraites, vrouwencirkels of andere betekenisvolle ervaringen? Heb je het gevoel dat onze visie en waarden goed bij elkaar passen, en wil je jouw bezoekers een extra speciale ervaring bieden?

Het Element Principe

Dus, ben jij op zoek naar iemand die meer kan vertellen over het vinden van een eigen balans en organiseer je boeiende seminars, workshops of andere boeiende evenementen.

Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan open voor inspirerende samenwerkingen en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Stuur ons een berichtje met meer informatie, en laten we samen kijken hoe we iets prachtigs kunnen creëren dat mensen helpt om balans te vinden, te groeien en te bloeien. Samen kunnen we iets bijzonders tot stand brengen! ??✨

Voorbeelden van samenwerkingen

Klankreizen

Diverse samenwerkingen waar we bijzondere bijeenkomsten organiseren waar ik o.a. mooie klankreizen mag geven (Centrum Bloei, Love Spirit Partners, Yoga voor je Gezicht, etc.).

Adoptie

Speciaal voor geadopteerden bieden we adoptie nazorg. Om dit te professionaliseren, hebben we diverse projecten opgepakt met o.a.: Praktijk Rootz, INEA, Adoptiepedia, Arierang en Steunpunt Adoptie.

Boeken

Om de kwaliteit van de boeken te verhogen werken we samen met diverse deskundigen. O.a.: fotografen (Iris, Rudy, Alma), vormgever (Tars) en kritische denkers die het boek hebben gelezen en feedback hebben gegeven (o.a. Marian, Yvette en Dorien)