Bestelling adoptie e-boeken

Bestel jou weg naar meer balans tussen hoofd en hart en draag bij aan je eigen ontwikkeling en de natuur
Scroll naar beneden voor onze tijdelijke actie!

Speciaal voor mijn adoptiegenootjes ❣️

Ontdek wat voor rol adoptie in jouw leven speelt en hoe je vervolgens iets meer grip krijgt op je emoties en gedrag. Een zekerheid kan ik je hierin niet geven, maar ik vertrouw op dat jij het pad kiest wat je nodig hebt.

Door met jezelf aan de slag te gaan kan dit verschillende positieve effecten geven op lange termijn. Denk hierbij aan innerlijke rust, meer energie, betere relaties, dichter bij jezelf staan, makkelijker keuzes kunnen maken, meer zelfcompassie, meer invloed op je je emoties/gedrag en de liefde in jezelf weer laten stromen.

Geluk is het mooist wanneer je het deelt. Daarom ben je met de koop van dit boek niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor ons (voedsel)bos. Alle opbrengsten van dit boek gaan naar dit bos in Nederland, om de biodiversiteit terug te brengen.

Je bent niet alleen

Je hoeft het niet alleen te doen


We hebben een tijdelijke te gekke aanbieding. In plaats van 25 euro, betaal je nu slechts 12,50 euro. Daarnaast krijg je niet alleen het boek, maar ook een gratis introductie EN het gratis e-book ‘Geadopteerd, wat betekent het voor jou?’

Vul hier je gegevens in en maak gebruik van dit te gekke tijdelijke aanbod!
Je gegevens zijn uiteraard veilig bij ons en worden NIET verkocht aan derden zoals je kunt lezen in ons privacy statement.

Ontvang het complete traject in e-book vorm, de kick off en het e-book ‘ Geadopteerd, wat betekent het voor jou’ en draag bij aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van onze natuur!

Alle e-boeken ontvang je in PDF format.


    Hou mij op de hoogte van aanbiedingen en nieuws binnen Yao Coaching:

    Betaal via de onderstaande link en ga gelijk aan de slag met het boek

    Privacy Statement, Algemene Voorwaarden en klachtenregeling

    P.s. dit boek was origineel onderdeel van een intensief kostbaar traject, het kan dus zijn dat er nog wat typ foutjes in staan. Heb je een foutje gezien, laat het ons weten of leg de focus op jezelf en ontdek wat de kennis voor jou betekent en wat het met je doet! Doe hierin wat goed voelt voor jezelf.