Bestelling adoptie boeken

Bestel jou weg naar meer balans tussen hoofd en hart en draag bij aan je eigen ontwikkeling en de natuur
Scroll naar beneden voor onze tijdelijke actie!

Ontdek wat voor rol adoptie in jouw leven speelt en zet de eerste stappen naar bijvoorbeeld meer energie, innerlijke vrijheid en meer rust in je hoofd met behulp van het Element Principe. Vraag NU het e-book ‘Als geadopteerde in liefdevolle relaties’ wat ontstaan is uit het traject aan. Als tijdelijk cadeau ontvang jij de kick off die bij het bovenstaande boek hoort en je ontvangt gratis het e-book ‘Geadopteerd, wat betekent het voor jou?

Draag bij aan je eigen persoonlijke groei en de groei van ons (voedsel)bos. Normaal was het traject al best prijzig. Uiteraard zat hier o.a. intensieve persoonlijke begeleiding bij, daarom is het e-book nu slechts 40 euro.

Vul hier je gegevens in en maak gebruik van dit te gekke tijdelijke aanbod!
Je gegevens zijn uiteraard veilig bij ons en worden NIET verkocht aan derden zoals je kunt lezen in ons privacy statement.

Ontvang het complete traject in e-book vorm, de kick off en het e-book ‘ Geadopteerd, wat betekent het voor jou’ en draag bij aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van onze natuur!


  Telefoonnummer

  Maak NU 15 euro over naar onze onderstaande Duitse rekening (om extra kosten te voorkomen) MET JOU MAILADRES IN DE OMSCHRIJVING.

  Hou mij op de hoogte van aanbiedingen en nieuws binnen Yao Coaching:

  Account holder: Yaomi De Lange
  Amount: 15,00 €
  IBAN: DE12 1001 1001 2627 2886 36
  BIC: NTSBDEB1XXX

  Of scan onderstaande QR code, mocht je meer willen doneren, pas dan het gewenste bedrag aan. Daar maak je ons en het bos heel erg blij mee.

  Privacy Statement, Algemene Voorwaarden en klachtenregeling

  Let op: Adoptieproblematiek kan heel erg complex zijn, dit is dan ook geen alternatief voor de reguliere geneeskunde/zorg. Mocht je aanvullende hulp nodig hebben, laat het me dan weten of zoek een liefdevolle andere plek om jou te ondersteunen in je groei!