Bestelling adoptie e-boeken

Bestel jou weg naar meer balans tussen hoofd en hart en draag bij aan je eigen ontwikkeling en de natuur

Vul hier je gegevens in en maak gebruik van dit te gekke aanbod!

Nu slechts €12,50

Ontvang elke maand 1 module voor 16 maanden lang.

Geef om jezelf en onze natuur! ?

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij ons en worden NIET verkocht aan derden zoals je kunt lezen in ons privacy statement.

‼️ Bestel NU en profiteer

Diepgaand Onderzoek: Ontdek wat wetenschappelijk bewezen adoptie-gerelateerde thema’s betekenen voor jouw leven. Onze e-books bieden inzichten en kennis die je nergens anders vindt.

Stap-voor-Stap Controle: Leer hoe je stap voor stap controle kunt krijgen over je emoties, relaties en identiteit. Onze e-books bevatten praktische tips en begeleiding om je te helpen groeien.

Thuis Komen Bij Jezelf: Stap in een warm bad van begrip en zelfacceptatie. Onze boeken zijn jouw gids op de reis naar zelfontdekking en innerlijke vrede.

Bonus E-boek: Als extraatje ontvang je het introductie e-book en ‘Geadopteerd, wat betekent het voor jou’ als e-boek in je mailbox!

Toegankelijk voor Meerdere Apparaten: Alle boeken worden geleverd in PDF-formaat, zodat je ze kunt lezen op verschillende soorten apparaten, waar en wanneer je maar wilt.

Hoe Bestel je?

  1. Plaats je bestelling door op de “Bestel NU” knop te klikken.
  2. Betaal eenvoudig via de link die je in je e-mail ontvangt.
  3. Ontvang direct toegang tot de bonus Kick Off en begin je reis naar zelfbegrip en persoonlijke groei!

Mis deze unieke kans niet! Bestel nu en start je reis naar een dieper begrip van jezelf en adoptie-gerelateerde thema’s. ???

Bestel nu en ontvang:

Het volledige boek Adoptie Nazorg

Incl. Gratis bonus: Kick Off – Mag ik zijn zoals ik ben?

Privacy Statement, Algemene Voorwaarden en klachtenregeling

P.s. dit boek was origineel onderdeel van een intensief kostbaar traject, het kan dus zijn dat er nog wat typ foutjes in staan. Heb je een foutje gezien, laat het ons weten of leg de focus op jezelf en ontdek wat de kennis voor jou betekent en wat het met je doet! Doe hierin wat goed voelt voor jezelf.