Voorbereiden Soundhealing Sessie

Hee, 

Dankjewel dat je ervoor hebt gekozen om deel te nemen aan onze komende klankreis. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en er samen een mooie ervaring van te maken. 

Om de beleving optimaal te maken, kun je een aantal dingen van te voren doen.

Intentie:

Neem even de tijd om een persoonlijke intentie te stellen voor deze klankreis. Of het nu gaat om innerlijke rust, heling, of gewoon een moment van diepe ontspanning, het formuleren van een intentie kan de klankreis nog krachtiger maken.

Comfortabele Kleding:

Draag alsjeblieft makkelijke, losse kleding waarin je vrij kunt bewegen. Comfort is de sleutel tot een ongestoorde ervaring, dus zorg ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt.

Hydratatie:

Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd bent voor aanvang van de klankreis. Een gehydrateerd lichaam kan de klanken beter integreren, waardoor je een diepere verbinding met de ervaring kunt voelen.

Ademoefening:

Voorafgaand aan de klankreis kun je een eenvoudige ademoefening proberen:

  • Zoek een comfortabele zithouding.
  • Sluit je ogen en adem diep in door je neus, vul je longen volledig.
  • Houd je adem een paar seconden vast.
  • Adem langzaam uit door je mond, laat alle spanning los.
  • Herhaal dit enkele keren, en laat elke uitademing je dieper ontspannen.

Om je te helpen, hebben we een ondersteunende video voor je gemaakt. 

Voorbereiding op Stilte:

Gun jezelf enkele momenten van stilte voor de klankreis. Laat je gedachten wegvloeien en creëer ruimte voor de klanken om diep binnenin door te dringen.

Mobiele Telefoons:

Om een onafgebroken ervaring te waarborgen, vragen we je vriendelijk om je mobiele telefoon uit te zetten of op de vliegtuigstand te zetten tijdens de klankreis.

Open Hart en Geest:

Sta open voor de klanken, laat je verwachtingen los en laat jezelf meedrijven op de golven van geluid. Vertrouw erop dat de klanken hun weg vinden naar waar ze het meest nodig zijn.

Dankjewel voor je vertrouwen en tot snel! 

Liefs,

Yaomi