Thank you from nature

Hartelijk bedankt voor je bestelling en hiermee ook je bijdrage aan ons bos!

Dankjewel

Heel hartelijk dank voor je bestelling en het vertrouwen dat je in mij hebt gesteld. Jouw keuze om met mij in zee te gaan betekent ontzettend veel voor mij en is een waardevolle erkenning van mijn toewijding en harde werk.

Ik wil je laten weten dat je betaling veilig en succesvol is ontvangen. Ik sta te popelen om met jouw bestelling aan de slag te gaan, zodat jij spoedig kunt genieten van hetgeen je hebt gekozen.

Graag wil ik benadrukken dat ik persoonlijk deelneem aan het waarborgen van een duurzame toekomst. Een deel van de opbrengsten van jouw bestelling zal worden ingezet voor het ondersteunen en behouden van onze natuur. Samen dragen we bij aan het beschermen van onze prachtige omgeving.

Ik hoop van harte dat je veel plezier en voldoening zult halen uit je bestelling. Ik kijk ernaar uit om jou in de toekomst weer van dienst te zijn en je te voorzien van nog meer bijzondere ervaringen.

Liefs Yaomi

ps. In dit vak weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen. Ik ben regelmatig in de natuur te vinden, dus ben niet altijd direct in staat te reageren op je berichtje. Uiteraard doe ik mij best je zo goed en snel mogelijk terug te berichten!