Sleep Well Gebruiksaanwijzing

Gefeliciteerd met je aankoop en dank voor je vertrouwen. 

Om optimaal gebruik te maken van je pakket, hier een aantal belangrijk zaken op een rij:

Noise Reduction Earplugs

Deze speciale oordoppen zijn geschikt om geluid te reduceren. Ideaal om te slapen, in drukke ruimtes, om te mediteren of tijdens een festival. 

In de verpakking zitten een aantal verschillende dopjes. Afhankelijk van de grootte van je oren, kun je het formaat kiezen wat bij je past. 

Deze dopjes kunnen op de filter. 

Je oordoppen zijn nu klaar voor gebruik. Zorg dat het dopje in je oor zit waardoor het ringetje, ergonomisch aan de buitenkant zichtbaar blijft. 

Premium Slaapmasker

Voor je ligt het slaapmasker. Het slaapmasker kan met de klittenband losgemaakt worden. Zoals je ziet is het slaapmasker gemaakt van fijn materiaal om je slaap te optimaliseren. Ook kan het masker gebruikt worden voor meditaties of het even ontprikkelen bij bijv. hoofdpijn. 

De binnenkant van het masker kun je op de ogen leggen waarbij je de kussentjes voor je neus op je neus drukken zodat licht niet binnen kan dringen. 

Aan de achterkant kun je het slaapmasker sluiten. Hoe strakker, hoe meer druk. Aan jou om te ontdekken wat prettig voor je ligt. 

Wil je het masker wassen, doe deze dan in een handwas om op deze manier de kwaliteit te behouden. 

Buideltje Aromatherapie

Het buideltje is gemaakt van katoen en is gevuld met diverse kruiden. Leg het buideltje neer op een droge plek waar hij niet door huisdieren of anderen per ongeluk geopend kan worden. 

Heel veel plezier met jou pakket en slaap lekker! 

Wil je gelijk aan de slag om te mediteren? Beluister deze gratis online Soundhealing sessie.


Ook kan je deze video bekijken om je slaap te optimaliseren en de kwaliteit te bevorderen!

Belangrijke notes: Uit de buurt van kleine kinderen en (huis)dieren bewaren i.v.m. stikking gevaar. Combineer dit pakket samen met een gezonde leefstijl om de kans op positieve effecten te vergroten.