Adoptie e-book voor persoonlijke ontwikkeling

Het is geen quick fix, in deze boeken ben jij maanden of zelfs jaren aan de slag om je eigen ontwikkeling aan te gaan.

Bedankt voor het bestellen van jou bijzondere e-boeken waarmee je dit bijzondere traject doorloopt!

Wij hebben vertrouwen in jou dat jij het pad gaat die jij nodig hebt.

Heel veel succes!

Adoptieproblematiek kan heel erg complex zijn! Het is daarom geen alternatief voor de reguliere geneeskunde of zorg, maar ik hoop dat het jou een stapje dichterbij meer zelfinzicht, erkenning, herkenning en acceptatie kan brengen. Afhankelijk van o.a. jou intentie kun jij diverse resultaten bereiken.  

Ga alvast aan de slag met de kick off om meer inzicht te krijgen in wat adoptie voor jou betekent en ontvang vanaf volgende maand elke maand 1 module in je digitale inbox.

?

Copyright © Yao Coaching
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Ook het plaatsen van directe links naar de bestandslocatie van dit document op websites, in e-mail nieuwsbrieven of andere vormen van digitale media is niet toegestaan. Het delen van de link om deze te bestellen zouden wij daarentegen juist heel erg fijn vinden!


Nu al behoefte aan wat ontspanning?

Let op: Adoptieproblematiek kan heel erg complex zijn, dit is dan ook geen alternatief voor de reguliere geneeskunde/zorg. Mocht je aanvullende hulp nodig hebben, dan ben je altijd welkom bij Praktijk Rootz of zoek een liefdevolle andere plek om jou te ondersteunen in je groei!