Training; Coach Jezelf

naar meer Geluk

Echt grote problemen heb je niet, maar je kan alijd wel wat extra informatie gebruiken om jezelf te leren coachen voor meer geluk. Doordat jij jezelf kan coachen ben je niet afhankelijk van anderen voor je eigen geluk. Echter hoef je niet alles alleen te doen en mag je, zonder ondergeschikt te zijn, verbinding aan gaan met de mensen om je heen. In deze verbinding met jezelf en anderen gaan we meer leren over geluk. Het bijzondere van geluk is, hoe dit eruit ziet is voor iedereen anders. Het doel is dat jij hier zelf achter gaat komen wat dit voor jou betekend. 

Soms merk je dat sommige dingen nog niet helemaal lekker lopen, maar je hebt geen behoefte aan persoonlijke coaching. Voor sommige is dan een training een ideale middenweg. Op deze manier kan jij zelf aan de slag, maar heb je wel altijd toegang tot eventuele ondersteuning, mocht je dit toch nodig hebben. In dat geval is deze training speciaal voor jou gemaakt!

We zijn allemaal onderdeel van deze maatschappij en er kan pas verandering plaats vinden, wanneer er verandering plaatsvindt in onszelf. Daarom hebben we deze training in het leven geroepen. Niet alleen voor jou, maar ook voor de mensen om je heen.


🍀Jij herkend verschillende klachten, maar jij kan zelf de eerste stap zetten naar meer geluk en ze belemmeren je niet in je dagelijkse leven.

🍀Jij wil graag meer dingen doen waar jij gelukkig van wordt!

🍀Jij wil (beter) begrijpen waarom je wel weet dat dingen goed voor je zijn, maar waarom het niet lukt om dit ook echt te doen!

🍀Jij bent gemotiveerd om dingen te gaan veranderen, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen!

🍀Jij bent leergierig en pikt nieuwe informatie snel op en kan deze je eigen maken.

🍀Jij wil je laten inspireren om meer geluk te vinden.


Herken jij dit? Dan is het tijd om in beweging te komen. Anders dat wat we op dit moment veel zien zoals bij yoga, meditatie en andere manieren om te ontspannen of gedrag te veranderen, gaan we kijken naar de oorzaak. Begrijp me niet verkeerd, het is ook goed om naar de symptomen te kijken en deze tegen te gaan. Echter is het veel effectiever om te kijken naar de kern van het probleem. Dit is lang niet zo eng of spannend dan we vaak denken. Het is super interessant om te begrijpen hoe wij als mensen in elkaar zitten. Hiermee zijn we zeker niet allemaal hetzelfde. Vanuit dit overkoepelde systeem kun jij zelf onderzoeken hoe dit voor jou werkt. Wanneer je dit onder de knie gaat krijgen is de kans dat je terugvalt kleiner en de kans is groter dat als het gebeurd jij het weer kan oppakken.

Om deze zoektocht wat makkelijker voor je te maken hebben we een supertoffe training waarin jij vanalles leert!


In deze training leer jij verspreid over een periode van 4 weken:

🔥Wat je nodig hebt voor meer geluk!

🔥Waardoor ons geluk wordt belemmerd!

🔥Wat we kunnen doen voor meer geluk!

🔥Wat geluk ons op kan leveren!


Les 1 – Wat is geluk? 
Hierin krijg je een beter beeld over wat geluk betekend voor jou en welke dingen mensen nodig hebben om gelukkig te zijn.
Les 2 – Wat belemmerd ons geluk?
Hierin krijg je inzicht in hoe jou hersenen jou kunnen belemmeren in het vinden van geluk. Je weet nu wat niet werkt, uiteraard gaan we ook kijken naar het leerproces in hoe het wel werkt.
Les 3 – Wat kunnen we doen voor meer geluk? 
We gaan verder kijken naar de dingen die we hebben geleerd en deze toepassen in ons leven.
Les 4 – Wat levert geluk ons op? 
Nu we kennis hebben gemaakt met hoe ons brein invloed kan hebben op ons zijn en hoe klachten kunnen ontstaan, kunnen inzichtelijk maken wat geluk ons oplevert.

Verdieping 
Het kan zijn dat jij net dat stapje verder wil zetten tijdens deze training, dan is het ook mogelijk om tijdens of na deze training de verdieping aan te schaffen. Hier gaan we net wat verder in op wat we hebben geleerd en maken we inzichtelijk wat dit voor jou betekend.
Verdieping les 1 – een overzicht met alles wat jou gelukkig maakt. We gaan onze energie hoog houden door praktische opdrachten die je altijd terug kan pakken wanneer je dat nodig hebt.
Verdieping les 2 – hierin gaan we kijken naar wat jou grootste inzicht is en op welke manier we zorgen voor genoeg ontspanning en rust momentjes.
Verdieping les 3 – nu we weten wat niet werkt, gaan we ook kijken naar wat wel werkt door te kijken hoe we dingen los kunnen laten. Ook gaan we onderzoeken hoe we disbalans kunnen ontdekken.
Verdieping les 4 – jij kan hierin gaan ontdekken waarom je tegen bepaalde dingen aanloopt en waar jou uitdagingen liggen. Ook maak je kennis met het Element Principe die je kan toepassen op de momenten dat je tegen dingen aanloopt.


Hoe ziet de training eruit?

🌳Praktische kennis in de vorm van een luisterbestand, daarnaast ontvang je een PDF waarin alles is samengevat. Voor de verdieping ontvang je nog wat verdiepende informatie en vooral veel extra vragen waar jij mee aan de slag kan.

🌳Op deze manier kan jij lekker de natuur in trekken en de verdieping gaan vinden in jezelf.

🌳Na het aanmelden, ontvang je eerst de betaling. Wanneer de betaling is gedaan start de training elke eerste maandag van de maand.Wat levert de training jou op?

Dat is afhankelijk van waar jij staat als mens in je persoonlijke proces en of deze training aansluit bij wat je nodig hebt.

📈Wanneer je de goede match hebt gevonden en dit is wat je zoekt, dan zul je merken dat je in een positievere energiestroom terecht komt en er echt helemaal voor wil gaan.

📈Ook zal je merken dat je de eerste stap zet naar het leren invloed uitoefenen op je geluk.

📈Je gaat begrijpen hoe het werkt en hoe je hier grip kan uitoefenen.

📈Je kan echt gaan doen wat je graag wil doen en belemmeringen los gaan laten.

📈Je zal een warmer persoon worden voor jezelf en de mensen om je heen.

Iedereen is uniek, dus wij kunnen de kennis delen, maar wij kunnen niet bepalen hoe dit voor jou is. Wat je dus ook kan verwachten zijn vele vragen. Deze vragen samen met alle informatie gaan jou helpen om dichter bij jou geluk te komen.

We dagen je uit zelf patronen te gaan zien en herkennen en vanuit hier meer geluk te vinden.


Meest gestelde vragen:
Hoe lang ben ik bezig met deze training? – Dat is afhankelijk per persoon natuurlijk, maar de audio’s duren in totaal maximaal 2 uur. Wanneer je goed naar de verdiepende vragen kijkt en de tijd neemt om deze te beantwoorden ben je daar gemiddeld een uur of 2 mee bezig. 
Ik weet niet goed of het bij me past, wat nu? – Het is niet altijd even makkelijk om te weten of het bij je past. Wat heb je nodig om hierachter te komen? Is de investering het risico waard om te kijken of het past? 
Wat als ik deze training echt perfect vind voor iemand die ik ken? – Laat die gene vooral weten dat deze training er is door een linkje door te sturen, maar geef de ander ook de ruimte om zelf de beslissing te maken. 
Ik heb nu geen tijd, kan ik me toch aanmelden? – Jazeker, je kan je gewoon aanmelden. De links blijven minimaal 1 jaar open staan waardoor jij zelf kan kiezen wanneer je start.  
Wanneer kan ik deze training doen? – Na aanmelding ontvang jij een bevestiging en betaling (indien je nog niet hebt betaald). Daarna start de training iedere eerste maandag van de maand.  
Kan ik deze training cadeau geven? – Dat is mogelijk, maar let er wel op dat iemand zelf wel de keuze heeft om deze training dan wel of niet te volgen. 
Kan ik deze training samen met iemand doen? – Ja dat kan wanneer jullie je samen aanmelden ontvangen jullie beide een link met de documenten.
Moet de training binnen 4 weken ook echt afgerond zijn? – Nee dat is niet nodig, je krijgt wel elke week mail, maar je mag ze ook op een later moment doen.  


Deze training is niet geschikt voor jou wanneer:

⛔️Je er geen zin in hebt.

⛔️Je verwacht dat je er zelf niets meer voor hoeft te doen.

⛔️Je niet bereidt bent om echt naar de dingen te kijken.

⛔️Jij niet in staat bent om energie (in de vorm van tijd en geld) in jouw geluk en van de mensen om je heen te investeren.

Mocht je er nu achter komen dat dit niet bij de past, maar je wil wel graag even tot rust komen? Bekijk dan onze ontspanningsmassages.


Ben jij er klaar voor?