Starters Mega Voordeel Pakket

Deze actie is alleen voor nieuwe klanten

(Of als wanneer jij bij ons op de maillijst staat en een persoonlijk mailtje hebt gehad.)

Ben je al klant, bekijk HIER onze andere prijzen

Welkom bij Yao Coaching!

Om echt kennis te kunnen maken hebben we speciaal twee soorten Mega Voordeel Pakketten.

Ontspanning Pakket

We gaan hierbij aan de slag met de meest bekende metalen klankschaal om meer harmonie en balans te brengen. Daarnaast gaan we ook aan de slag met andere instrumenten als stemvorken (fonoforese) en de kristallen klankschalen. Fonoforese werkt subtiel in op de onzichtbare lagen en versterken het effect van de metalen klankschaal.  De kristallen klankschalen zend een krachtige resonantie uit en werkt op specifieke delen van het lichaam. Deze schalen hebben dan ook een reinigende en zuiverende werking. 

Groei Pakket

Bij het groeipakket gaan we verschillende methodes rondom Soundhealing en coaching gebruiken. Ook hierbij is het doel om meer balans te creëren tussen hoofd en hart, wat het grote verschil is? Hierbij gaan we ook kijken naar de factoren waardoor het uit balans raakt. We gaan hierbij een innerlijke reis maken en bewustwording staat hierbij centraal. Op het moment dat je bewust bent van hoe bepaalde zaken werken, kun je bepaalde dingen gaan veranderen om meer balans te creëren. 


Je kan dus kiezen voor twee verschillende pakketten. Hoe het er uiteindelijk precies uit gaat zien, kan per persoon anders zijn, omdat we samen met jou gaan kijken naar wat het beste bij je past. 

We kijken ernaar uit je te mogen ontvangen!

In plaats van 59 euro per massage (177 euro in totaal), betaal je voor dit pakket slechts 99 euro!