Maak een afspraak

Welkom

Aanmelding gedaan? Plan hier je afspraak* in!

We kijken er naar uit je te mogen ontvangen! De datum is pas definitief bij bevestiging vanuit Yao Coaching. 

Als kenner in het ontspannen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen. Ik ben regelmatig in de natuur te vinden, dus zal niet altijd direct in staat zijn om te reageren op de mail. Echter zal ik uiteraard zo spoedig mogelijk reageren. 

(Mocht ik binnen 5 werkdagen nog niet hebben gereageerd, dan zou ik het heel erg fijn vinden als je mij nog even een los mailtje stuurt naar onderstaand adres. Het kan zijn dat je eerdere bericht niet goed is doorgekomen.) 

Zit er geen datum voor je bij of plan je liever via een andere weg wat in? Mail naar: yaocoaching@gmail.com

Belangrijk om te weten: 

Vooraf: 

 • Zorg dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden indien je dat nog niet hebt gedaan. 
 • Zorg dat je lekker zittende kleding aanhebt. Je kan je kleding aanhouden tijdens de massage, dus dan is het fijn als je kleding je niet strak zit en niet te dik is zodat de trillingen je lichaam goed kunnen bereiken. 
 • Het is fijn om tijdens je massage je sierraden af te doen, door de vibraties van de schalen kunnen ze mee gaan trillen wat niet altijd even prettig is. 
 • Een klankschaalmassage wordt bij voorkeur niet gegeven aan personen die een psychose heeft (gehad), last heeft van angst of paniekaanvallen, een pacemaker heeft, trombose heeft, grote verse/open wonden of zwanger is. Mocht je medische zaken zijn die relevant kunnen zijn voor mij om te weten, geef dit vooral door! 
 • Het behandelen van kinderen is momenteel helaas nog niet mogelijk. 
 • Dit is geen vervanging voor de reguliere geneeskunde. 

Tijdens: 

 • Zorg ervoor dat je lekker ligt voordat de massage begint, zo kun jij optimaal genieten van deze beleving. 
 • Geef het aan wanneer er iets pijn doet! Het kan zijn dat er blokkades zitten en dat hierbij onrust naar boven komt, dat is normaal, maar het hoort geen pijn te doen. 

Na: 

 • Hoe je de massage ervaren hebt, is voor iedereen verschillend. Het kan zijn dat het enorme ontspanning brengt, het kan zijn dat er allemaal gedachtes voorbijkomen en het kan voorkomen dat jij jezelf erna wat dizzy voelt. Er is hierin geen goed of fout. Grote kans dat er onbewust veel is losgemaakt waardoor je lijf nu hard aan het werk is om alles te herstructureren nu het een weg kan vinden naar meer balans. 
 • Zorg dat je genoeg drinkt zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.
 • Zorg dat je lichaam en geest wat rust krijgen om weer in balans te komen. Door de massage kan er een hoop in gang worden gebracht.  

Tip: wil je de beleving optimaal maken, zorg dat je tijd vrijmaakt voor de dingen die je graag wil doen erna. Hou je van een zelfgemaakte thee, een warm bad, lekker in bed liggen, een wandeling, lekkere geurkaarsen of heb je een hobby die je graag erna wil uitoefenen? Zorg dat de juiste spulletjes die je nodig hebt, klaar staan. Ook is het fijn als je erna niets meer hoeft of de tijd hebt om even uit te drijven. 


* Met het ondertekenen van dit formulier geeft de deelnemer aan op de hoogte te zijn van het privacy statement en klachtenreglement. Tevens gaat men akkoord met de algemene voorwaarden zoals deze gelden op het moment van inschrijven. Privacy StatementAlgemene Voorwaarden en klachtenregeling.