Soundhealing

Meer balans en harmonie

Bij Soundhealing, wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van klankschalen. Waar de klankschalen nu precies de oorsprong vinden is onbekend. Wel bekend is dat het zijn roots vindt in Azië, waarbij het in verschillende rituelen zoals ceremonies, inwijdingen, offeren en het eten gebruikt door o.a. boeddhisten en hindoestanen. Inmiddels worden ze over de hele wereld gebruikt met als voornaamste doel om jou in een hogere frequentie te brengen. Hierdoor bouw je meer veerkracht op, kun je meer rust vinden en meer ‘zingeving’ in het leven ontvangen.

Ervaar pure rust en ontspanning

Sommige mensen een bepaalde gave die niet alle mensen om ons heen hebben. Vaak lopen we hier in het dagelijks leven tegen bepaalde dingen aan. Zo kunnen we ons onbegrepen voelen, piekeren we veel, zijn we snel overprikkelt, absorberen we negatieve energieën, willen we alles oplossen, leven we veel in ons hoofd, zijn we ons over bewust van onszelf, hebben we het gevoel dat we anderen tekortdoen en ga zo maar door. Omdat we zo veel prikkels opnemen zijn we een muurtje gaan bouwen om ons heen, om ons te beschermen tegen de negatieve invloeden van buitenaf. Zonde! Want het pure in jou, dat je als baby nog was, is ontzettend mooi en ontzettend krachtig. Met deze kracht kun je niet alleen veel voor jezelf, maar ook voor anderen betekenen.

Hoe je deze kracht weer terug kan vinden is afhankelijk van wie je bent. Wanneer jij heel erg kan genieten van muziek en het ondergaan van massages, dan kan een klankschaal massage je niet alleen een ontspannende ervaring bieden, maar jou ook inzichten geven om je dichter bij je innerlijke kracht te brengen.

Omdat er zoveel schoonheid zit in de innerlijke kracht!

HELP! Wat zoveel opties, wat moet ik kiezen? Klik HIER!