GRATIS; Wetenschappelijke review artikel

Sound healing; a proven strategy for stress release, prevention of diseases and supporting the self-healing system?! – A short review

Ben jij ook iemand die wel nieuwsgierig is naar nieuwe dingen, maar ook wel wil begrijpen WAAROM? Voor ons is dat precies hetzelfde! Daarom hebben we een review wetenschappelijk artikel geschreven waarin we verschillende (non-) klinische studies rondom Soundhealing en klankschaal massages.

Het doel van deze review was om te achterhalen wat de effecten zijn op de menselijke gezondheid van Soundhealing. Er zijn verschillende (non) klinische studies uitgevoerd en deze laten verschillende verbeteringen zien op zowel mentaal (emotioneel en psychisch) als fysiek vlak. Hierdoor zou Soundhealing een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de reguliere geneeskunde. Zo kan het gebruikt worden ter preventie en als complementaire behandeling. Hoe de werking exact op moleculair niveau is, kan nog veel verder worden uitgediept in wetenschappelijke onderzoeken.

Bekijk hier de 3 belangrijkste misstanden over Soundhealing

Het volledige artikel lezen? Vraag hem hier aan!

Let op: Het artikel zelf is in het Engels geschreven!

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij ons en worden NIET verkocht aan derden zoals je kunt lezen in ons privacy statement.


    Privacy StatementAlgemene Voorwaarden en klachtenregeling