E-book: Geadopteerd, wat betekent het voor jou?

Bewustwording is een essentieel element om persoonlijke groei mogelijk te maken. Wanneer jij weet wat de dingen zijn waar je tegenaan loopt, kun je gericht gaan zoeken naar hetgeen wat je nodig hebt. Om dit proces wat makkelijker te maken, hebben we een e-book voor jou gemaakt waar we ingaan op de vraag wat adoptie voor jou betekent.

De kans is groot dat je wel in de gaten hebt dat er iets niet helemaal lekker loopt. De stap nemen om hier wat mee te gaan doen en toe te geven aan de dingen die je lastig vindt, kan ontzettend spannend zijn. Wij gunnen iedereen de eerste stap op een makkelijke en toegankelijke manier te zetten. Als je eenmaal de eerste stap hebt gezet, zal je merken dat het steeds wat makkelijker zal gaan worden.

In dit e-book maken we gebruik van het Element Principe. We gaan bij het element aarde in op jouw verhaal met behulp van de levenslijn. Het element vuur staat in het teken van identiteit en zaken waar jij tegenaan kan lopen (loyaliteit, hechting problematiek, etc.). Daarna komt het element water waarbij we ons gaan verdiepen op jouw behoeftes en ten slotte gaan we met het element lucht aan de slag met de conclusie wat adoptie voor jou betekent. In het e-book zal je herkenning, informatie en verdiepende vragen vinden. Het zal ongeveer 1 uur kosten om hiermee aan de slag te gaan en mooie inzichten te krijgen.

In dit e-book leer jij: 

  • Hoe je vanuit het Element Principe kan groeien. 
  • Waar je als geadopteerde mogelijk tegenaan kan lopen.
  • Wat de dingen zijn waar jij tegenaan loopt.

Waarom het gratis is? Het is de passie voor een mooiere wereld om ons heen waarin we onze angsten kunnen loslaten.  Het is niet voor iedereen mogelijk om zichzelf innerlijke groei te gunnen en kunnen bieden. Zeker NU is het belangrijk om niet alleen lief te zijn voor de ander, maar ook voor jezelf. Wellicht zijn we daarom niet de beste verkoper, maar verkopen is niet de missie.

Geef jezelf persoonlijke ontwikkeling cadeau