E-book: Geadopteerd, wat betekent het voor jou?

Gratis bij het tijdelijke aanbod van het traject

Mijn berichtje voor jou

Lief adoptiegenootje,

De afgelopen jaren heb ik gewerkt met aan het ontwikkelen van een bijzonder traject voor geadopteerden. Dit is een heel mooi traject geworden dat bestaat uit maar liefst 16 modules rondom diverse thematiek die geadopteerden tegen kunnen komen. Daarnaast heb ik ook een 4-delige introductie gemaakt, ter voorbereiding van dit traject. 

Inmiddels ben ik erachter gekomen dat ik, naast het thema adoptie, nog meer passie heb voor het geven van retraites om hier een plek te vormen waar mensen mogen zijn en vanuit een veilige basis mogen groeien. Het traject wat ik heb gemaakt past hier niet meer bij. Echter leek het me zonde om al deze informatie nu verloren te laten gaan. Daarom wil ik het mogelijk maken om deze kennis wel te delen

Daarom heb ik alle kennis verzameld tot een boek. In dit boek komen belangrijke thema’s naar voren zoals onder andere jou bijzondere roots, jou innerlijke kracht, omgaan met emoties, weerstand, liefde, hechtingstijlen, dynamiek in gedrag en acceptatie. Naast dat er veel dingen worden verteld, staan er enorm veel vragen in met ruimte om er dingen in te schrijven. Op deze manier kun je een mooi document opstellen en dit gebruiken als naslagwerk wanneer je dit nodig hebt. 

Adoptieproblematiek kan heel erg complex zijn, dit is dan ook geen alternatief voor de reguliere geneeskunde/zorg. Wel kan het mogelijk jou groei ondersteunen (afhankelijk van je intenties en of je de uitdaging aan durft te gaan om met een open houding naar deze onderwerpen te kijken). 

Wat ik graag wil doen, is deze documenten van onwijs veel informatie met jou delen. Het kan zijn dat er nog wat spelfouten instaan of er nog wordt gerefereerd naar het traject. Bij voorbaat excuses! 

Wat mij heel erg mooi lijkt is om niet alleen bij te dragen aan jou persoonlijke ontwikkeling, maar ook in de ontwikkeling van de natuur in Nederland. Ik wil dan ook een bijdrage vragen voor dit boek. Het geld gaat volledig naar de aankoop van meer natuur in Nederland, zodat ooit letterlijk de vruchten geplukt kunnen worden door jou inzet om persoonlijke groei. Daarnaast ontvang je een gratis e-book en de kick off van het traject cadeau.

Uiteraard is het ook mogelijk voor (aspirant) adoptie ouders om deze door te nemen om een beter beeld te krijgen over wat adoptie kan betekenen vanuit het kind. 

Heel veel liefs van mij! 

Yaomi


Over het gratis e-book

Bewustwording is een essentieel element om persoonlijke groei mogelijk te maken. Wanneer jij weet wat de dingen zijn waar je tegenaan loopt, kun je gericht gaan zoeken naar hetgeen wat je nodig hebt. Om dit proces wat makkelijker te maken, hebben we een e-book voor jou gemaakt waar we ingaan op de vraag wat adoptie voor jou betekent.

De kans is groot dat je wel in de gaten hebt dat er iets niet helemaal lekker loopt. De stap nemen om hier wat mee te gaan doen en toe te geven aan de dingen die je lastig vindt, kan ontzettend spannend zijn. Wij gunnen iedereen de eerste stap op een makkelijke en toegankelijke manier te zetten. Als je eenmaal de eerste stap hebt gezet, zal je merken dat het steeds wat makkelijker zal gaan worden.

In dit e-book maken we gebruik van Het Element Principe. We gaan bij het element aarde in op jouw verhaal met behulp van de levenslijn. Het element vuur staat in het teken van identiteit en zaken waar jij tegenaan kan lopen (loyaliteit, hechting problematiek, etc.). Daarna komt het element water waarbij we ons gaan verdiepen op jouw behoeftes en ten slotte gaan we met het element lucht aan de slag met de conclusie wat adoptie voor jou betekent. In het e-book zal je herkenning, informatie en verdiepende vragen vinden. Het zal ongeveer 1 uur kosten om hiermee aan de slag te gaan en mooie inzichten te krijgen.

In dit e-book leer jij: 

  • Hoe je vanuit het Element Principe kan groeien. 
  • Waar je als geadopteerde mogelijk tegenaan kan lopen.
  • Wat de dingen zijn waar jij tegenaan loopt.

Waarom het gratis is? Het is de passie voor een mooiere wereld om ons heen waarin we onze angsten kunnen loslaten.  Het is niet voor iedereen mogelijk om zichzelf innerlijke groei te gunnen en kunnen bieden. Zeker NU is het belangrijk om niet alleen lief te zijn voor de ander, maar ook voor jezelf. Wellicht zijn we daarom niet de beste verkoper, maar verkopen is niet de missie.

Of bekijk HIER de actie!

Geef jezelf persoonlijke ontwikkeling cadeau